Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2007

Κύριες Πρωτεύοντες Ελάσσονες Ορίζουσες Υποπινάκων

Παρέδωσα την δεύτερη εργασία στο ΕΑΠ. Αν πετύχω 7 θα είναι άριστα γιατί δεν έγραψα όλα τα θέματα. Τώρα προσπαθώ να κατεβάσω ένα σύγγραμμα γραμμικής άλγεβρας αλλά πέφτει συνέχεια η σύνδεση. Το ψάχνω σε torrent αλλά δεν το έχω βρει ακόμα.
Πήραν τα πιτσιρίκια βαθμούς, οι πρώτοι του μικρού στο δημοτικό και οι δεύτεροι της μικρής στο γυμνάσιο. Καλά πήγαν. Και θα την πω την αμαρτία μου, την Τρίτη που έπαιρνε βαθμούς ο μικρός το ξέχασα και τους πήρε μόνος του, έτσι αύριο Πέμπτη θα πάω στο σχολείο να μιλήσω λίγο με τον δάσκαλο. Σήμερα που πήρε η μικρή βαθμούς πήγα και μίλησα με αρκετούς καθηγητές της. Ξέρω πως είναι υποχρέωση μου αλλά κάπου δειλιάζω να μιλήσω με ανθρώπους για τα παιδιά μου. Έχω δεχτεί σκληρή κριτική για αρκετά θέματα σε σχέση με την ανατροφή τους με κυριότερο τότε που παραλίγο να χαθεί ο μικρός. Ορίστε ξέχασα την μικρή στα αγγλικά.Επέστρεψα. Πέντε λεπτά με το ρολόι άργησα, ούτε τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες της δεν είχαν πάει να πάρουν οι γονείς τους. Τότε που παραλίγο να χαθεί ο μικρός, έλεγα ότι το ξεπέρασα αρκετά γρήγορα, αλλά έκανα λάθος με έτρωγε, για χρόνια ολόκληρα και ίσως ακόμα με τρώει.
Καμιά φορά σκέφτομαι γιατί να σκέφτομαι τόσο πολύ, τόσο βαθιά, θέματα που με προβληματίζουν και καταλήγουν να με στεναχωρούν. Πόσα γεγονότα που ζούμε δεν μας κατατρέχουν μια ολόκληρη ζωή συνειδητά ή ασυνείδητα και μιζεριάζουν την καθημερινότητα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: